Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Οχι μόνο πανθενόλη για το σώμα μας!


H REAL CARE Panthenol Cream είναι μια ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος με αναπλαστική και αντιφλογιστική δράση...
 

 

..  Περιέχει Πανθενόλη 5%, Ουρία 2%, Χαμομήλι και Αλλαντοΐνη, συστατικά που ενισχύουν την ανάπλαση και ενυδατώνουν το ξηρό, ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρµα.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρµατος, είναι ιδανική για: ηλιακό έγκαυµα, απλά εγκαύµατα, ξηροδερµία, ταλαιπωρηµένα χέρια, ερεθισµό μετά την επαφή µε σαπούνι ή καθαριστικά, ερεθισµό μετά το ξύρισµα ή την αποτρίχωση, παιδικό σύγκαµα.
 

 Τα «δραστικά» συστατικά της λειτουργούν συνεργικά μεταξύ τους μεγιστοποιώντας  το επιθυμητό  αποτέλεσμα. Όπως αναφέρεται σε κλινικές μελέτες, τόσο η Panthenol 5%, όσο και το εκχύλισμα χαμομηλιού στο ποσοστό που περιέχονται στην REAL CARE Panthenol Cream,  έχουν ήπια αντιφλεγμονώδη δράση συγκρινόμενη με αυτή της υδροκορτιζόνης 0,25%.
 
Ο ειδικός συνδυασμός των συστατικών της ανακουφίζει, αναζωογονεί και δροσίζει, γρήγορα και αποτελεσματικά, το ταλαιπωρημένο δέρμα και συγχρόνως ενισχύει την ανάπλασή του.  Προσφέρει έντονη και φυσική ενυδάτωση χάρη στη δράση της ουρίας που περιέχει. Η ουρία είναι ένας αποτελεσματικός ενυδατικός παράγοντας, ο οποίος δρα συγκρατώντας νερό στην επιδερμίδα προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα μεγαλύτερη ελαστικότητα και ανακούφιση.
 
Φροντίστε αποτελεσματικά το δέρμα σας, με την ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος REAL CARE Panthenol Cream, με αναπλαστική και αντιφλογιστική δράση, που ενεργεί γρήγορα και:
 

  • Μειώνει την ερυθρότητα
  • Αναζωογονεί και δροσίζει το ερεθισμένο δέρμα
  • Ανακουφίζει από τη δυσφορία
  • Ενυδατώνει αποτελεσματικά
  • Ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος
  • Εμποδίζει το «ξεφλούδισμα» του δέρματος
 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ/INGREDIENTS:

AQUA (WATER), C12-15 ALKYL BENZOATE, PANTHENOL, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, ALLANTOIN, UREA, GLYCERYL STEARATE,  PEG-100 STEARATE,  CETEARETH-20, STEARIC ACID,  CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, TOCOPHERYL  ACETATE, BISABOLOL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL,  PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ASCORBYL PALMITATE,  LINOLEIC ACID, HECTORITE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, PARFUM (FRAGRANCE)
 

Οδηγίες Χρήσης
 
Απλώστε την Real Care Panthenol Cream στην πάσχουσα περιοχή μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Χρησιμοποιήστε τακτικά μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε άμεσα μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, το απλό έγκαυμα ή τον ερεθισμό από την επαφή με σαπούνι, καθαριστικά, μετά το ξύρισμα, την αποτρίχωση κλπ



Ελληνικό προϊόν, ΛΤ 7€ με 50% περισσότερο προϊόν!