Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Με τη δύναμη της Αλόης!

Δείτε τη μεγάλη ποικιλία μας σε προϊόντα αλόης για την περιποίηση του δέρματος...
 

  

Η αλόη είναι ευεργετική για το δέρμα και στην καθημερινή περιποίηση και μετά τον ήλιο με τις επουλωτικές, στυπτικές, ενυδατικές ιδιότητές της, που καταπραΰνουν τη φλόγωση και ενυδατώνουν το δέρμα. Επιλέξτε τη δική σας Αλόη και δώστε στο δέρμα σας ένα λόγο να λάμπει:




Aloe plus after sun cream-gel

Εκπληκτικής υφής συνδυασμένο τζελ καθαρής βιολογικής αλόης με πανθενόλη, βούτυρο karite, γιαούρτι, λάδι καρύδας και αλλαντοΐνη είναι κατάλληλο όχι μόνο για περιποίηση μετά τον ήλιο αλλά και για καθημερινή. Σε συσκευασία 100ml και με dispenser για ευκολία και εξοικονόμηση, είναι ιδανικό για να μπορούμε να το πάρουμε μαζί μας στις διακοπές μας!

Δοκιμάστε το στο Φαρμακείο σας σήμερα!


Ελληνικό προϊόν, ΛΤ 5,70€



Η πρότασή μας:

Αλόη τζελ καθαρή 100% σε μπουκαλάκι με εύκολο άνοιγμα 170ml που επιλέξαμε ειδικά για εσάς!

Ελληνικό προϊόν, ΛΤ 7€



 
Panthenol extra

Καθαρή αλόη σε τζελ 150ml από τη Medisei. Σε σετ με αντηλιακή προσώπου σώματος και δροσιστικό νερό πάγων με μέταλλα και ιχνοστοιχεία ή και σκέτη.

Ελληνικό προϊόν, ΛΤ 8€






Macrovita ζελέ Αλόης

Αλόη τζελ 99,9% με καλέντουλα και χαμομήλι 170ml.

Ελληνικό προϊόν, ΛΤ 7€



 

Panthenol-Bio 
 
Κρέμα 125ml με αλόη, προβιταμίνη Β5 και ουρία για μέγιστη ενυδάτωση!

Ελληνικό προϊόν, ΛΤ 8€




ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ALOE VERA
150mL

  
Με βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης, πλούσιο σε βιταμίνες C, Ε, Ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης. Η προβιταμίνη Β5 και το βούτυρο Αβοκάντο ενυδατώνουν σε βάθος και ανακουφίζουν από την αίσθηση καψίματος, ενώ το Χαμομήλι και η Καλέντουλα απαλύνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα. Παράλληλα, ένας συνδυασμός βιομορίων από φυσικά αμινοξέα επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος και ενδυναμώνει το φωτοπροστατευτικό ρόλο της μελανίνης.

 
Ελληνικό προϊόν, με -30%